Вплив системи удобрення на ріст і розвиток рослин артишоку іспанського в умовах господарства фізичної особи підприємця «Павлік Максим» Дніпровського району Дніпропетровської області - Павлік, Іван Володимирович; Pavlik, Ivan (Дніпровський ДАЕУ, 2023)
Оптимальні дози удобрення артишку іспанського рекомендуються до впровадження в Степу України із ціллю поширення нішевої овочевої культури (артишок іспанський) та підвищення його урожайності. Внесення зазначених добрив буде сприяти поширенню різноманітного асортименту продукції рослинництва і зростання експорту сучасної продукції рослинництва. Optymalni dozy udobrennia artyshku ispanskoho rekomenduiutsia do vprovadzhennia v Stepu Ukrainy iz tsilliu poshyrennia nishevoi ovochevoi kultury (artyshok ispanskyi) ta pidvyshchennia yoho urozhainosti. Vnesennia zaznachenykh dobryv bude spryiaty poshyrenniu riznomanitnoho asortymentu produktsii roslynnytstva i zrostannia eksportu suchasnoi produktsii roslynnytstva.
Vplyv systemy udobrennia na rist i rozvytok roslyn artyshoku ispanskoho v umovakh hospodarstva fizychnoi osoby pidpryiemtsia «Pavlik Maksym» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: артишок іспанський; artyshok ispanskyi; ріст і розвиток рослин; rist i rozvytok roslyn; охорона праці; okhorona pratsi; економічна ефективність; ekonomichna efektyvnist