Аналіз актуального стану викладання державної української мови як іноземної - Радіонова, Тетяна Олександрівна; Radionova, Tetiana (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2019)
У тезах розглянуто та проаналізовано державний Стандарт з української мови як іноземної, як основи для організації й проведення сертифікаційного іспиту-діагностики у іноземних громадян в рамках академічної мобільності. The theses examined and analyzed the state standard of Ukrainian language as a foreign language, as the basis for organization and conduct of certification exam-diagnosis for foreign citizens within the framework of academic mobility.
Analysis of the current state of teaching the state Ukrainian language as a foreign language
Keywords: державна мова; state language; сертифікаційний іспит; certification exam; державний стандарт; state standard; мовні рівні; language levels