Обґрунтування видового різноманіття гідробіонтів середньої течії річки Оріль у Дніпровському районі Дніпропетровської області - Капшук, Наталя Олексіївна; Kapshuk, Natalia Oleksiivna (Дніпровський ДАЕУ, 2022)
Метою і завданням дослідження було виявити динаміку видового різноманіття, щільності та розподілу гідробіонтів середньої течії річки Оріль в умовах зростаючого антропогенного впливу Дніпровського району Дніпропетровської області. Metoiu i zavdanniam doslidzhennia bulo vyiavyty dynamiku vydovoho riznomanittia, shchilnosti ta rozpodilu hidrobiontiv serednoi techii richky Oril v umovakh zrostaiuchoho antropohennoho vplyvu Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti.
Obgruntuvannia vydovoho riznomanittia hidrobiontiv serednoi techii richky Oril u Dniprovskomu raioni Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: характеристики бентосу; kharakterystyky bentosu; різноманіття гідробіонтів; riznomanittia hidrobiontiv; видовий склад іхтіофауни басейну річки Оріль; vydovyi sklad ikhtiofauny baseinu richky Oril