Соціоструктурні та інституційні зміни українського суспільства в умовах російсько-української війни - Гудзенко, Олеся Зиновіївна; Gudzenko, Olesya (Дніпровський державний технічний університет, 2022)
В статті розкриті негативні ефекти структурних змін, що пов’язані з системою структури інтересів, які можуть в найближчому майбутньому мати прояви на рівні структурних системних змін. Це падіння обсягів виробництва, зростання безробіття, зміни демографічної і професійної структури населення, вимушені міграційні процеси і гендерний дисбаланс. The article reveals the negative effects of structural changes related to the system of the structure of interests, which may in the near future have manifestations at the level of structural systemic changes. This is a drop in production volumes, an increase in unemployment, changes in the demographic and professional structure of the population, forced migration processes and gender imbalance.
Social structures and institutional changes of Ukrainian society in the conditions of the Russian-Ukrainian war
Keywords: зміни; Changes; російсько-українсько війна; Russian-Ukrainian war; суспільство; society