Соціокультурний підхід в вивченні іноземної мови в немовному виші - Жеманова, Олена Анатоліївна; Zhemanova, Olena (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2019)
У роботі розкривається поняття соціокультурного підходу та його важливість в вивченні іноземних мов. Які поняття він розкриває та які прилади можуть бути у пригоді при вивченні соціокультурного підходу. До чого може привести знехтування моментами соціокультурною комунікацією. The paper reveals the concept of socio-cultural approach and its importance in the study of foreign languages. What concepts does it reveal and which devices can be useful in studying the socio-cultural approach. What can be neglected by socio-cultural communication moments.
Socio-cultural approach to studying a foreign language in non-formal high school
Keywords: спілкування; communication; менеджер; manager; соціокультурний підхід; socio-cultural approach; соціокультурна грамотність; socio-cultural literacy; соціокультурна компетенція; socio-cultural competence