Формування стратегічного набору маркетингових інструментальних стратегій для сільськогосподарського підприємства - Жбанникова, Дар’я Віталіївна; Zhbannykova, Daria (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2020)
В дипломній роботі було досліджено теоретико-методологічні засади формування стратегічного набору маркетингових інструментальних стратегій сільськогосподарського підприємства та розроблені практичні рекомендацій щодо їх впровадження. V dyplomnii roboti bulo doslidzheno teoretyko-metodolohichni zasady formuvannia stratehichnoho naboru marketynhovykh instrumentalnykh stratehii silskohospodarskoho pidpryiemstva ta rozrobleni praktychni rekomendatsii shchodo yikh vprovadzhennia.
Formuvannia stratehichnoho naboru marketynhovykh instrumentalnykh stratehii dlia silskohospodarskoho pidpryiemstva
Keywords: маркетингова стратегія; marketing strategy; стратегічний набір; strategic set; портфель маркетингових інструментальних стратегій; portfolio of marketing instrumental strategies; товарна; commodity; цінова; price; збутова; population; стратегія просування; strategy of promotion