Підвищення конкурентоспроможності кукурудзи по відношенню до бур'янів у північній частині Степу - Ткаліч, Юрій Ігорович; Tkalich, Yuriy; Кравець, Сергій Станіславович; Kravets, Sergiy (Інститут сільського господарства степової зони Національної академії наук України, 2012)
Наведені результати польових дослідів з вивчення можливостей підвищення конкурентоспроможності рослин кукурудзи ранньостиглого гібрида Почаївський 190 МВ по відношенню до бур’янів при вирощуванні з міжряддями 35 см. Для захисту вузькорядних посівів кукурудзи від бур'янів використані гербіциди ґрунтової (харнес) та післясходової (стеллар, діален cупер, таск) дії. The results of field experiments to study the possibilities of increasing the competitiveness of maize plants of early-maturing hybrid Pochayivsky 190 MW in relation to weeds when grown with rows of 35 cm are given. super, task) actions.
Increasing the competitiveness of corn against weeds in the northern part of the Steppe
Keywords: гібрид; hybrid; спосіб сівби; method of sowing; енергетичний принцип; energy principle