Інноваційний розвиток підприємств: інституційні обмеження та перспективи - Гончаренко, Оксана Володимирівна; Honcharenko, Oksana (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр`, 2011)
Розглянуто теоретичні засади, фактори і мотиви інноваційного розвитку підприємства, виявлені інституційні обмеження активізації інноваційної діяльності та здійснена оцінка перспектив інноваційного розвитку вітчизняних підприємств. Theoretical principles, factors and reasons of innovative development, are considered the enterprises discovered institutional constraints of activation of innovative activity and realizable estimation of prospects of innovative development of domestic enterprises.
Innovatsiynyy rozvytok pidpryyemstv: instytutsiyni obmezhennya ta perspektyvy
Keywords: інновація; innovation; інноваційна діяльність; innovative activity; інноваційний розвиток; innovative development; інституційні обмеження; institutional constraints; конкурентоспроможність підприємства; competitiveness of enterprise; технологічний розвиток економіки; technological development of economy