Управління потенціалом спортивної організації на засадах проєктного менеджменту в умовах воєнного стану - Савінський, Дмитро Олександрович; Savinskyi, Dmytro (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Об'єктом дослідження є процес управління потенціалом спортивної організації в умовах воєнного стану. Предметом дослідження є використання проєктного менеджменту як засобу підвищення ефективності управління потенціалом спортивної організації в умовах воєнного стану. Метою кваліфікаційної роботи магістра є вивчення особливостей управління потенціалом спортивних організацій на основі принципів управління проєктами в умовах воєнного стану та надання практичних рекомендацій щодо забезпечення їх ефективного функціонування. Obiektom doslidzhennia ye protses upravlinnia potentsialom sportyvnoi orhanizatsii v umovakh voiennoho stanu. Predmetom doslidzhennia ye vykorystannia proiektnoho menedzhmentu yak zasobu pidvyshchennia efektyvnosti upravlinnia potentsialom sportyvnoi orhanizatsii v umovakh voiennoho stanu. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty mahistra ye vyvchennia osoblyvostei upravlinnia potentsialom sportyvnykh orhanizatsii na osnovi pryntsypiv upravlinnia proiektamy v umovakh voiennoho stanu ta nadannia praktychnykh rekomendatsii shchodo zabezpechennia yikh efektyvnoho funktsionuvannia.
Upravlinnia potentsialom sportyvnoi orhanizatsii na zasadakh proiektnoho menedzhmentu v umovakh voiennoho stanu
Keywords: потенціал; potential; спортивна організація; sports organization; управління потенціалом; potential management; кадровий потенціал; human resources; управління проєктом; project management; кадровий резерв; human reserve; програми розвитку персоналу; personnel development programs