Використання температурно-вологісного індексу для оцінювання стану комфорту в приміщеннях полегшеної конструкції - Високос, Микола Петрович; Vysokos, Mykola; Vysokos, M. P.; Vysokos, Mykola P.; Милостивий, Роман Васильович; Mylostyvyi, Roman; Milostiviy, Roman; Milostivyiy, Roman; Mylostyvyi, R. V.; Mylostyvyi, Roman V.; Mylostyvy, R.; Mylostyvyi, R. (Херсонський ДАУ, 2019)
На підставі багаторазових одночасних вимірювань температури і вологості всередині і зовні корівників була побудована регресійна модель розрахунку температурно-вологісного індексу для неізольованих корівників. Based on multiple simultaneous measurements of temperature and humidity inside and outside the cowsheds, a regression model for calculating the temperature and humidity index for uninsulated cowsheds was built.
Use of temperature and humidity index for the assessment of comfort in barns of lightweight construction
Високос Микола Петрович https://orcid.org/0000-0001-9686-8848 Милостивий Роман Васильович https://orcid.org/0000-0002-4450-8813
Keywords: регресійне моделювання; regression modeling; температура; temperature; відносна вологість; relative humidity; температурно-вологісний індекс; temperature-humidity index