Сутність та механізми здійснення консорціумного кредитування - Демчук, Наталія Іванівна; Demchuk, Nataliya; Дуброва, Наталія Петрівна; Dubrova, Nataliya; Воловик, Дмитро Володимирович; Volovyk, Dmytro (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр`, 2011)
Розглянута сутність функціонування механізму консорціумного кредитування та особливості запобігання ризикам при довгостроковому кредитуванні. Досліджено проблеми та перспективи розвитку українського ринку консорціумного кредитування. The essence of the functioning of the syndicated lending and risk prevention features with long-term lending. The problems and prospects of Ukrainian market of syndicated loans.
Sutnistʹ ta mekhanizmy zdiysnennya konsortsiumnoho kredytuvannya
Keywords: консорціумного кредитування; konsortsiumnoho kredytuvannya; кредитний договір; kredytnyy dohovir; ліквідні резерви; likvidni rezervy; фінансово-економічна криза; finansovo-ekonomichna kryza