Джерела сплати податкових платежів на підприємстві - Міньковська, Альона Вікторівна; Minkovska, Alyona; Міхєєв, Ілля Дмитрович; Miheev, Illya (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Розглянуто податки, оподаткування, джерела сплати податків, загальна система оподаткування, спрощена система оподаткування. Rozghlianuto podatky, opodatkuvannia, dzherela splaty podatkiv, zahalna systema opodatkuvannia, sproshchena systema opodatkuvannia.
Sources of payment of tax payments at the enterprise
Keywords: податки; Taxes; оподаткування; taxation; джерела сплати податків; sources of tax payment; загальна система оподаткування; general taxation system; спрощена система оподаткування; simplified taxation system