Менеджмент формування та використання основних засобів на виробничому підприємстві - Комаревський, Іван Володимирович; Komarevskyi, Ivan (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Об’єктом дослідження є система управління основними засобами на виробничому підприємстві Предметом дослідження виступають підходи, методи та інструменти менеджменту формування та використання основних засобів. Метою кваліфікаційної роботи є дослідження теоретичних та визначення практичних аспектів формування й використання основних засобів сільськогосподарських підприємств, аналіз проблем та пошук шляхів їх вирішення через вдосконалення системи менеджменту. Obiektom doslidzhennia ye systema upravlinnia osnovnymy zasobamy na vyrobnychomu pidpryiemstvi Predmetom doslidzhennia vystupaiut pidkhody, metody ta instrumenty menedzhmentu formuvannia ta vykorystannia osnovnykh zasobiv. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye doslidzhennia teoretychnykh ta vyznachennia praktychnykh aspektiv formuvannia y vykorystannia osnovnykh zasobiv silskohospodarskykh pidpryiemstv, analiz problem ta poshuk shliakhiv yikh vyrishennia cherez vdoskonalennia systemy menedzhmentu.
Menedzhment formuvannia ta vykorystannia osnovnykh zasobiv na vyrobnychomu pidpryiemstvi
Keywords: основні засоби; fixed assets; ефективність управління; management efficiency; інвестування; investment; оновлення; renewal; окупність інвестування; investment return; оптимальні терміни заміни; optimal replacement times; окупність заміни основних засобів; return of fixed assets replacement