Щодо напрямів краєзнавчої діяльності у бібліотеці технологічного коледжу Дніпровського державного аграрно-економічного університету - Капуста, Валентина Володимирівна; Capusta, V. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2017)
Стаття розкриває основні напрямки краєзнавчої роботи, комплекс інформаційно-просвітницьких заходів в бібліотеці коледжу та їх вплив на патріотичне виховання студентської молоді. The article reveals the main directions of local lore work, a complex of information and educational activities in the college library and their influence on patriotic education student youth
On lectures of creative activities in the library technological college of Dniprovsk public agricultural economic university
Keywords: бібліотека; library; краєзнавча робота; local lore work; бібліотечний фонд; library fund; інформаційно-просвітницькі заходи; informational and educational measures; патріотичне виховання; patriotic education