Теоретична оцінка показників надійності двотактного пульсатора доїльного апарату - Алієв, Ельчин Бахтияр огли; Aliiev, Elchyn (Національна Академія Аграрних Наук України Інститут Механізації Тваринництва, 2011)
Важливість технічного обслуговування зумовлена багатьма факторами. До цих факторів, що чинять значний вплив на процес машинного доїння корів, відносять технічні характеристики вузлів доїльного обладнання. Ці характеристики при різноманітних порушеннях технічного стану обладнання змінюються у широких межах, в той час як їх оптимальні величини при експлуатації доїльних установок повинні знаходитись в досить жорстких, строго обумовлених межах. Vazhlyvist tekhnichnoho obsluhovuvannia zumovlena bahatma faktoramy. Do tsykh faktoriv, shcho chyniat znachnyi vplyv na protses mashynnoho doinnia koriv, vidnosiat tekhnichni kharakterystyky vuzliv doilnoho obladnannia. Tsi kharakterystyky pry riznomanitnykh porushenniakh tekhnichnoho stanu obladnannia zminiuiutsia u shyrokykh mezhakh, v toi chas yak yikh optymalni velychyny pry ekspluatatsii doilnykh ustanovok povynni znakhodytys v dosyt zhorstkykh, stroho obumovlenykh mezhakh.
Teoretychna otsinka pokaznykiv nadiinosti dvotaktnoho pulsatora doilnoho aparatu
Keywords: доїльний апарат; doilnyi aparat; двотактний пульсатор; dvotaktnyi pulsator; надійність; nadiinist; теорія старіння; teoriia starinnia; спрацьованість; spratsovanist