Система Moodle для дистанційного навчання - Резунова, Олена Сергіївна; Rezunova, Olena (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2022)
В статті охарактеризовано систему Мудл та висвітлено проблему її використання під час дистанційного навчання. The article describes the Moodle system and highlights the problem of its use during distance learning.
Moodle for distance education
Keywords: Система Moodle; Moodle; дистанційне навчання; distance education