Принципи ведення обліку та складання звітності за умови впровадження електронної системи документообігу - Одношевна, Ольга Олександрівна; Odnoshevna, Olga (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2022)
Розглянуті принципи ведення обліку та складання звітності за умови впровадження електронної системи документообігу. Rozghlianuti pryntsypy vedennia obliku ta skladannia zvitnosti za umovy vprovadzhennia elektronnoi systemy dokumentoobihu.
Principles of record keeping and reporting, subject to the implementation of an electronic document management system
Keywords: електронний документообіг; electronic document flow; звітність підприємств; enterprise reporting; облік; accounting