Інформаційні технології хмарної платформи Zoom, як елемент дистанційної форми спілкування - Поставний, Владислав; Postavnyi, Vladyslav; Тягло, Оксана; Tiahlo, Oksana; Нужна, Світлана Анатоліївна; Nuzhna, Svitlana (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2020)
Zoom – сервіс для проведення вебінарів, відеоконференцій і онлайн- зустрічей. Програмне забезпечення Zoom дозволяє проводити відео- конференцзв’язок з обміном повідомлень і передачею контенту в режимі реального часу. Zoom – краще хмарне програмне забезпечення для конференц- залу. Воно забезпечує планування конференцій з інтеграцією календаря (Google або Exchange), перегляд списку всіх майбутніх конференцій, нагадування про майбутню конференцію або початок наступної конференції за одним натисканням. Крім того, Zoomдає можливість перегляду відео для будь-яких потреб, забезпечує внутрішній і зовнішній зв’язок, конференції та тренінги в повному складі за допомогою однієї комунікаційної платформи. Zoom – servis dlia provedennia vebinariv, videokonferentsii i onlain- zustrichei. Prohramne zabezpechennia Zoom dozvoliaie provodyty video- konferentszviazok z obminom povidomlen i peredacheiu kontentu v rezhymi realnoho chasu. Zoom – krashche khmarne prohramne zabezpechennia dlia konferents- zalu. Vono zabezpechuie planuvannia konferentsii z intehratsiieiu kalendaria (Google abo Exchange), perehliad spysku vsikh maibutnikh konferentsii, nahaduvannia pro maibutniu konferentsiiu abo pochatok nastupnoi konferentsii za odnym natyskanniam. Krim toho, Zoomdaie mozhlyvist perehliadu video dlia bud-yakykh potreb, zabezpechuie vnutrishnii i zovnishnii zviazok, konferentsii ta treninhy v povnomu skladi za dopomohoiu odniiei komunikatsiinoi platformy.
Informatsiini tekhnolohii khmarnoi platformy Zoom, yak element dystantsiinoi formy spilkuvannia
Keywords: платформа Zoom; platforma Zoom; інформаційні технології; informatsiini tekhnolohii; освіта; osvita