Компонентно-структурний аналіз лідерської компетентності маркетологів - Казакевич, Олена Ігорівна; Kazakevych, Olena (Київський університет ім. Бориса Грінченка, 2021)
У статті проаналізовано погляди вітчизняних та зарубіжних вчених на сутність поняття «лідерська компетентність», визначено та науково обґрунтовано структуру лідерської компетентності майбутніх маркетологів. The article analyzes the views of domestic and foreign scientists on the essence of «leadership competence» concept, identifies and scientifically conditions the structure of leadership competence of future marketing analysts.
Component-structural analysis of marketologist leadership competence
Keywords: компонентно-структурний аналіз; structural and component analysis; структура лідерської компетентності; structure of leadership competence; надпрофесійна компетентність; supraprofessional competence; майбутній маркетолог; future marketologist; фахівець маркетолог; marketing specialist