Перспективні технології розвитку галузі рибництва в Україні - Шкурко, Тетяна Петрівна; Shkurko, T. P.; Shkurko, T.; Shkurko, Tetiana (Дніпровський ДАЕУ, 2019)
В матеріалах зазначено, що Україна має значний ресурсний потенціал для збільшення виробництва риби у внутрішніх водоймах з використанням різних технологій при цьому основною складовою загальної рибопродуктивності може бути природна кормова база. The materials indicate that Ukraine has a significant resource potential for increasing fish production in inland reservoirs using different technologies, while the main component of overall fish productivity may be a natural forage base.
Перспектиные технологии развития отрасли рыбоводства в Украине
Promising technologies for the development of the fish industry in Ukraine
Keywords: аквакультура; aquaculture; рибництво; fish culture; технологія; technology; кормова база; feed base