На скільки придатна вода, котру ми споживаємо? - Кибальна, І. В.; Kybalna, I. V.; Коломойцева, К. К.; Kolomoitseva, K. K.; Гервольська, К. А.; Hervolska, K. A.; Бордальова, А. Ю.; Bordalova, A. Yu. (Середняк Т. К., 2020)
На сьогодні нажаль для України гостро стоїть проблема відповідності якості води за цільовим призначенням. З метою науково-практичного огляду даної проблематики на засіданні 21.09.2020 р. наукового гуртка «Захисники довкілля» було проаналізовано 12 проб води з різних водних джерел, територіально розташованих в межах Дніпропетровської та Запорізької областей. Na sohodni nazhal dlia Ukrainy hostro stoit problema vidpovidnosti yakosti vody za tsilovym pryznachenniam. Z metoiu naukovo-praktychnoho ohliadu danoi problematyky na zasidanni 21.09.2020 r. naukovoho hurtka «Zakhysnyky dovkillia» bulo proanalizovano 12 prob vody z riznykh vodnykh dzherel, terytorialno roztashovanykh v mezhakh Dnipropetrovskoi ta Zaporizkoi oblastei.
How suitable is the water we consume?
Keywords: якість води; yakist vody; питна вода; pytna voda; очищення питної води; ochyshchennia pytnoi vody; питні потреби; pytni potreby