Організація розподільчо-збутової діяльності на підприємстві - Капелюха, Валерія Олександрівна; Kapeliukha, Valeriia (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Об'єктом дослідження є процес організації розподільчо-збутової діяльності, спрямованої на підвищення ефективності збутової діяльності на підприємстві. Метою кваліфікаційної роботи є дослідження теоретико-методологічних засад та особливостей формування розподільчо-збутової діяльності підприємства і розробка практичних рекомендацій щодо організації збутової діяльності в Підприємець Капелюха Олександр Петрович м. Дніпро. Методи дослідження: Теоретичною та методичною основою наукового дослідження стали методи та способи наукового пізнання, фундаментальні положення економічної теорії, наукові розробки з організації й управління підсистемами розподільчо-збутової діяльності підприємства. Obiektom doslidzhennia ye protses orhanizatsii rozpodilcho-zbutovoi diialnosti, spriamovanoi na pidvyshchennia efektyvnosti zbutovoi diialnosti na pidpryiemstvi. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye doslidzhennia teoretyko-metodolohichnykh zasad ta osoblyvostei formuvannia rozpodilcho-zbutovoi diialnosti pidpryiemstva i rozrobka praktychnykh rekomendatsii shchodo orhanizatsii zbutovoi diialnosti v Pidpryiemets Kapeliukha Oleksandr Petrovych m. Dnipro. Metody doslidzhennia: Teoretychnoiu ta metodychnoiu osnovoiu naukovoho doslidzhennia staly metody ta sposoby naukovoho piznannia, fundamentalni polozhennia ekonomichnoi teorii, naukovi rozrobky z orhanizatsii y upravlinnia pidsystemamy rozpodilcho-zbutovoi diialnosti pidpryiemstva.
Orhanizatsiia rozpodilcho-zbutovoi diialnosti na pidpryiemstvi
Keywords: оптова торгівля; wholesale; збутова політика; sales policy; збутова діяльність; sales activities; комплекс маркетингу; marketing complex; бізнес-процеси; business processes; маркетингова діяльність; marketing activities