Фінансово кредитне забезпечення управління структурою активів банку - Халатур, Світлана Миколаївна; Khalatur, Svitlana; Пістунова, Марина Геннадіївна; Pistunova, Marina (Чорноморський державний університет імені Петра Могили, ТОВ `ДКС Центр`, 2017)
Метою статті є обґрунтування теоретичних аспектів сутності процесу управління структурою активів, визначення напрямів вдосконалення структури активів комерційного банку. В статті розглядається сутність процесу управління структурою активів банку, досліджуються основні цілі цього процесу. Обґрунтовується роль управління активами в забезпеченні фінансової стабільності банку. The purpose of the article is to justify the theoretical aspects of the essence of the process of managing the structure of assets, determine the directions for improving the structure of the assets of a commercial bank. The essence of the process of managing the structure of the bank's assets is examined in the article, the main goals of this process are investigated. The role of asset management in ensuring financial stability of the bank is substantiated.
Management of the bank`s assets structure
Keywords: активи банку; bank assets; комерційний банк; commercial bank; управління; management; фінансова стабільність; financial stability