Обґрунтування параметрів електромагнітного пульсатора двотактного доїльного апарата - Гайдай, Василь Миколайович; Haidai, Vasyl (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Дипломна робота містить обґрунтування актуальності теми, а також чітко сформульовані мету та завдання. Окреслено методи дослідження. У першому розділі представлено огляд технічних засобів для машинного доїння корів, визначено основні напрямки теоретичних досліджень цього процесу та проведено їх аналіз. Другий розділ присвячено теоретичному обґрунтуванню конструктивно-технологічних параметрів доїльного апарату з пульсатором на основі лінійного двигуна. У третьому розділі розроблено програму та методику експериментальних досліджень, а також проаналізовано отримані результати. Проведено оцінку розробленої конструкції з точки зору охорони праці. Включено економічне обґрунтування проекту. У завершенні роботи сформульовано висновки та складено список використаних джерел.Dyplomna robota mistyt obgruntuvannia aktualnosti temy, a takozh chitko sformulovani metu ta zavdannia. Okresleno metody doslidzhennia. U pershomu rozdili predstavleno ohliad tekhnichnykh zasobiv dlia mashynnoho doinnia koriv, vyznacheno osnovni napriamky teoretychnykh doslidzhen tsoho protsesu ta provedeno yikh analiz. Druhyi rozdil prysviacheno teoretychnomu obgruntuvanniu konstruktyvno-tekhnolohichnykh parametriv doilnoho aparatu z pulsatorom na osnovi liniinoho dvyhuna. U tretomu rozdili rozrobleno prohramu ta metodyku eksperymentalnykh doslidzhen, a takozh proanalizovano otrymani rezultaty. Provedeno otsinku rozroblenoi konstruktsii z tochky zoru okhorony pratsi. Vkliucheno ekonomichne obgruntuvannia proektu. U zavershenni roboty sformulovano vysnovky ta skladeno spysok vykorystanykh dzherel.
Obgruntuvannia parametriv elektromahnitnoho pulsatora dvotaktnoho doilnoho aparata
Keywords: доїльний апарат; doilnyi aparat; електропульсатор; elektropulsator; циклограма; tsyklohrama; перехідні процеси; perekhidni protsesy