Управління конкурентоздатністю підприємства роздрібної торгівлі - Биков, Богдан Олександрович; Bykov, Bohdan Oleksandrovych (Дніпровський ДАЕУ, 2024)
Метою кваліфікаційної роботи є оцінка конкурентоспроможності мережі роздрібної торгівлі та розробка практичних рекомендацій щодо її підвищення. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye otsinka konkurentospromozhnosti merezhi rozdribnoi torhivli ta rozrobka praktychnykh rekomendatsii shchodo yii pidvyshchennia.
Upravlinnia konkurentozdatnistiu pidpryiemstva rozdribnoi torhivli
Keywords: підвищення конкурентоспроможності; pidvyshchennia konkurentospromozhnosti; оцінка конкурентоспроможності; otsinka konkurentospromozhnosti; управління конкурентоспроможністю підприємства; upravlinnia konkurentospromozhnistiu pidpryiemstva