Вдосконалення організації бухгалтерського обліку на підприємстві - Васільєва, Леся Миколаївна; Vasilyeva, Lesya; Левченко, Ніна; Levchenko, Nina (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
Створення на ᅟпідприємстві ᅟта ᅟудосконалення ᅟраціонального ᅟпотоку інформації ᅟмає ᅟ задовольняти такимᅟ принципам: виявлення і повне задоволення ᅟінформаційних ᅟпотреб ᅟз ᅟбоку ᅟсистеми ᅟуправління; ᅟвідповідність способів задоволення ᅟ інформаційних ᅟ потреб індивідуальним запитам споживачів; ᅟреальність ᅟ відображення ᅟ в ᅟ системі інформації ᅟ процесів виробництва, ᅟобігу, ᅟрозподілу ᅟі ᅟспоживання, ᅟвикористання ᅟресурсів; ᅟусунення ᅟдублювання ᅟв ᅟпервинній ᅟдокументації ᅟта ᅟрегістрах; ᅟ ᅟоперативність ᅟобробки ᅟі ᅟподання ᅟінформації ᅟдля ᅟуправління. Creation ᅟat ᅟenterprise ᅟand ᅟimprovement ᅟrational ᅟflow of information ᅟ should ᅟ satisfy the following ᅟ principles: detection and complete satisfaction of the informational needs of the management system; ᅟ ᅟrelevance ways of meeting the informational needs of individual requests consumers; ᅟreality ᅟ display ᅟ in ᅟ information system ᅟ processes production, circulation, distribution and consumption, use of resources; ᅟ ᅟelimination of ᅟduplication ᅟin ᅟprimary ᅟdocumentation ᅟand ᅟregisters; ᅟ ᅟefficiency of ᅟprocessing ᅟand ᅟpresenting ᅟinformation ᅟfor ᅟmanagement.
Improvement of accounting organization at the enterprise
Keywords: вдосконалення; Improvement; організація обліку; accounting organization; підприємство; enterprise; принципи; principles