Влияние технологических режимов термообработки биомассы на качественный состав пиролизного газа - Золотовская, Елена Владимировна; Золотовська, Олена Володимирівна; Zolotovskaya, Elena; Миронов, А. С.; Mironov, A. (Дніпропетровський державний аграрний університет, 2010)
Наведено експериментальні дані, на підставі яких було вивчено вплив різних чинників на якість паливного газу. Приводиться математична модель впливу цих чинників на показники, за допомогою яких можна прогнозувати технологічні режими термобробки біомаси. In article experimental data on the basis of which influence of different factors on quality of fuel gas has been investigated are presented. The mathematical model of influence of these factors on parameters by means of which it is possible to predict technological modes of heat treatment of a biomass is shown.
Вплив технологічних режимів термообробки біомаси на якісний склад піролізного газу
Influence of technological modes of heat treatment of a biomass on qualitative structurepyrolysis gas
Keywords: паливний газ; fuel gas; якість; quality; математична модель; mathematical model; біомаса; biomass; технологічні режими термообробки; technological modes of heat treatment