Обґрунтування ґрунтозахисних технологій вирощування сільськогосподарських культур за критерієм ущільнення ґрунту - Сергієнко, Олег Вікторович; Serhiienko, Oleh (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Дипломна робота присвячена вирішення питання досліджень величини ущільнення ґрунту в залежності від технологій вирощування та розробці заходів щодо розущільнення ґрунтів застосуванням сучасних технологій цифрового землеробства. Робота складається з супроводжувальних презентаційних слайдів, виконаних в програмі Power Point. Dyplomna robota prysviachena vyrishennia pytannia doslidzhen velychyny ushchilnennia gruntu v zalezhnosti vid tekhnolohii vyroshchuvannia ta rozrobtsi zakhodiv shchodo rozushchilnennia gruntiv zastosuvanniam suchasnykh tekhnolohii tsyfrovoho zemlerobstva. Robota skladaietsia z suprovodzhuvalnykh prezentatsiinykh slaidiv, vykonanykh v prohrami Power Point.
Obgruntuvannia gruntozakhysnykh tekhnolohii vyroshchuvannia silskohospodarskykh kultur za kryteriiem ushchilnennia gruntu
Keywords: сільськогосподарські культури; silskohospodarski kultury; вирощування за критерієм ущільнення ґрунту; vyroshchuvannia za kryteriiem ushchilnennia gruntu; ґрунтозахисні технології; gruntozakhysni tekhnolohii; цифрове землеробство; tsyfrove zemlerobstvo