Результати радіоекологічних досліджень 2020 року - Рожков, Володимир Вікторович; Rozhkov, V.; Rozhkov, V. V.; Rozhkov, Vladimir; Байдак, Леонід Андрійович; Baidak, Leonid; Bajdak, L. A.; Дворецький, Анатолій Іванович; Dvoretsky, A. I. (Дніпровський ДАЕУ, 2022)
Метою досліджень була порівняльна оцінка вмісту радіонуклідів у поверхневих водах р. Самара та спрогнозувати, на підставі отриманих результатів, можливий варіант розвитку любительського, спортивного рибальства та риболовного туризму у Придніпровському регіоні. Metoiu doslidzhen bula porivnialna otsinka vmistu radionuklidiv u poverkhnevykh vodakh r. Samara ta sprohnozuvaty, na pidstavi otrymanykh rezultativ, mozhlyvyi variant rozvytku liubytelskoho, sportyvnoho rybalstva ta rybolovnoho turyzmu u Prydniprovskomu rehioni.
Rezultaty radioekolohichnykh doslidzhen 2020 roku
Рожков Володимир Вікторович https://orcid.org/0000-0002-2430-8267 Байдак Леонід Андрійович https://orcid.org/0000-0002-0509-5075
Keywords: Придніпровський регіон; Prydniprovskyi rehion; радіоекологічні дослідження; radioekolohichni doslidzhennia; радіонукліди; radionuklidy; рибальство; rybalstvo