Удосконалення технічного сервісу машинно-тракторного парку в Товаристві з обмеженою відповідальністю «Хлистун» Синельниківського району Дніпропетровської області - Ілюкович, Артем Сергійович; Iliukovych, Artem (ДДАЕУ, 2023)
В дипломному проекті описана виробничо-господарська діяльність ТОВ Хлистун та проаналізовано стан і організацію технічного обслуговування і ремонту МТП на підприємстві. Розроблено плани технічного обслуговування і ремонту тракторів - графіки, розраховано трудомісткість та склад ремонтних підрозділів. V dyplomnomu proekti opysana vyrobnycho-hospodarska diialnist TOV Khlystun ta proanalizovano stan i orhanizatsiiu tekhnichnoho obsluhovuvannia i remontu MTP na pidpryiemstvi. Rozrobleno plany tekhnichnoho obsluhovuvannia i remontu traktoriv - hrafiky, rozrakhovano trudomistkist ta sklad remontnykh pidrozdiliv.
Udoskonalennia tekhnichnoho servisu mashynno-traktornoho parku v Tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Khlystun» Synelnykivskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: ремонт; remont; технічне обслуговування; tekhnichne obsluhovuvannia; процес технічного обслуговування; protses tekhnichnoho obsluhovuvannia; періодичність ремонту та технічного обслуговування; periodychnist remontu ta tekhnichnoho obsluhovuvannia