Особливості формування і реалізації регіональної політики в умовах війни - Кудрявцев, Максим Ігоревич; Kudriavtsev, Maksym (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Об’єкт дослідження: процес публічного управління щодо регіональної політики. Предмет дослідження: особливості формування і реалізації регіональної політики в умовах війни. Метою роботи теоретичне є узагальнення особливостей формування і реалізації регіональної політики в умовах війни і формулювання практичних пропозицій щодо удосконалення формування і реалізації регіональної політики Obiekt doslidzhennia: protses publichnoho upravlinnia shchodo rehionalnoi polityky. Predmet doslidzhennia: osoblyvosti formuvannia i realizatsii rehionalnoi polityky v umovakh viiny. Metoiu roboty teoretychne ye uzahalnennia osoblyvostei formuvannia i realizatsii rehionalnoi polityky v umovakh viiny i formuliuvannia praktychnykh propozytsii shchodo udoskonalennia formuvannia i realizatsii rehionalnoi polityky
Osoblyvosti formuvannia i realizatsii rehionalnoi polityky v umovakh viiny
Keywords: публічне управління та адміністрування; public management and administration; механізми публічного управління; mechanisms of public management; регіон; region; регіональна політика; regional policy; особливості формування і реалізації; features of formation and implementation; благодійні організації; charitable organizations; війна; war