Ефективність лікування собак хворих на фолікулярний кон’юктивіт в умовах державної лікарні ветеринарної медицини Бабушкінського та Жовтневого районів міста Дніпро - Каньшин, А. С.; Kanshun, A.; Спіцина, Тетяна Леонідівна; Spitsyna, Tetiana; Масліков, Сергій Миколайович; Maslikov, Sergіy (Дніпропетровський ДАЕУ, 2017)
У теперішній час хвороби очей зустрічаються відносно часто і завдають господарям тварини значної шкоди, оскільки за відсутності належного лікування тварини з патологією очей сліпнуть. Фолікулярний кон’юнктивіт вважається важким захворюванням, дуже важливо приділити належну увагу саме цьому захворюванню. Успішне лікування його вимагає розуміння всієї важкості патологічного процесу.Вивчено причини розвитку, патогенезу, прояву клінічних ознак цього захворювання, правильну діагностику і, на й головніше, найбільш ефективні методи лікування.
Keywords: хвороби очей; лікування; собаки; фолікулярний кон’юктивіт