Державне регулювання земельних відносин в аграрній сфері - Бондарчук, Наталія Володимирівна; Bondarchuk, Nataliia (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2022)
Трансформація державного регулювання земельних відносин в аграрній сфері розпочалася, але ще залишаються питання, які потребують вирішення. Transformatsiia derzhavnoho rehuliuvannia zemelnykh vidnosyn v ahrarnii sferi rozpochalasia, ale shche zalyshaiutsia pytannia, yaki potrebuiut vyrishennia.
State regulation of land relations in the agricultural sector
Keywords: державне регулювання; state regulation; земельні відносини; land relations; аграрна сфера; agrarian sphere