Управління конкурентоспроможністю аграрного підприємства на ринку молочної продукції - Авраменко, Аліна Димитріївна; Avramenko, Alina Dymytriivna (Дніпровський ДАЕУ, 2026)
Метою кваліфікаційної роботи є дослідження теоретичних засад та практичних аспектів управління конкурентоспроможністю підприємства, а також розробка рекомендацій щодо її підвищення на прикладі СФГ «Мукко». Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye doslidzhennia teoretychnykh zasad ta praktychnykh aspektiv upravlinnia konkurentospromozhnistiu pidpryiemstva, a takozh rozrobka rekomendatsii shchodo yii pidvyshchennia na prykladi SFH «Mukko».
Upravlinnia konkurentospromozhnistiu ahrarnoho pidpryiemstva na rynku molochnoi produktsii
Keywords: конкурентоспроможність підприємства; konkurentospromozhnist pidpryiemstva; управління конкурентоспроможністю; upravlinnia konkurentospromozhnistiu; молочна галузь; molochna haluz