Аналіз інноваційної діяльності підприємства та розробка напрямків підвищення її ефективності - Прядко, Анастасія Олегівна; Priadko, Anastasiia (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Об’єкт дослідження - процеси формування та реалізації інноваційної діяльності підприємств. Предмет дослідження - чинники, методи та стратегії підвищення ефективності інноваційної діяльності підприємства, а також заходи для покращення використання його потенціалу та фінансової підтримки інновацій. Мета і завдання дослідження. Мета кваліфікаційної роботи полягає в аналізі інноваційної діяльності підприємства та розробці напрямів підвищення її ефективності. Obiekt doslidzhennia - protsesy formuvannia ta realizatsii innovatsiinoi diialnosti pidpryiemstv. Predmet doslidzhennia - chynnyky, metody ta stratehii pidvyshchennia efektyvnosti innovatsiinoi diialnosti pidpryiemstva, a takozh zakhody dlia pokrashchennia vykorystannia yoho potentsialu ta finansovoi pidtrymky innovatsii. Meta i zavdannia doslidzhennia. Meta kvalifikatsiinoi roboty poliahaie v analizi innovatsiinoi diialnosti pidpryiemstva ta rozrobtsi napriamiv pidvyshchennia yii efektyvnosti.
Analiz innovatsiinoi diialnosti pidpryiemstva ta rozrobka napriamkiv pidvyshchennia yii efektyvnosti
Keywords: інноваційна діяльність; Innovative activity; підприємство; enterprise; підвищення ефективності; efficiency improvement; конкурентоспроможність; competitiveness; нові технології; new technologies; продуктивність; productivity; ринок; market; інвестиції; investment; стратегія; strategy; розвиток; development; оптимізація; optimization