Cистема краплинного зрошення овочевої сівозміни в CФГ «Дєдов» Олександрівського району Кіровоградської області - Доценко, Віктор Іванович; Dotsenko, Viktor; Геніх, Аліна Константинівна; Genius, Alina (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2020)
Запропонований проект краплинного зрошення дозволить збільшити кількість вирощуваних овочів і покращити їх постачання населенню регіону з найменшим навантаження на навколишнє природне середовище The proposed drip irrigation project will increase the number of vegetables grown and improve their supply to the population of the region with the least burden on the environment.
Drip irrigation system of vegetable crop rotation in SFG "Dedov" of Oleksandrivka district of Kirovohrad region
Keywords: краплинне зрошення; drip irrigation; режим зрошення; irrigation regime; овочі; vegetables; краплинна стрічка; drip tape