Удосконалення механізмів публічного управління у сфері охорони здоровʼя - Трофимук, Анна Владиславівна; Trofymuk, Anna (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Об’єкт дослідження – суспільно-економічні відносини у сфері охорони здоров’я. Предметом дослідження є механізми публічного управління у сфері охорони здоров’я Метою роботи є обґрунтування напрямів удосконалення механізмів публічного управління у сфері охорони здоров’я в Україні. Obiekt doslidzhennia – suspilno-ekonomichni vidnosyny u sferi okhorony zdorovia. Predmetom doslidzhennia ye mekhanizmy publichnoho upravlinnia u sferi okhorony zdorovia Metoiu roboty ye obgruntuvannia napriamiv udoskonalennia mekhanizmiv publichnoho upravlinnia u sferi okhorony zdorovia v Ukraini.
Udoskonalennia mekhanizmiv publichnoho upravlinnia u sferi okhorony zdorovʼia
Keywords: механізм публічного управління; public administration mechanism; охорона здоров’я; health care; медичні послуги; medical services; інституційні механізми; institutional mechanisms; стратегічне планування; strategic planning; публічно-приватне партнерство; public-private partnership; цифровізація; digitization; війна; war