Удосконалення технології виробництва свинини в товаристві з обмеженою відповідальністю "Надія" Дніпропетровського району Дніпропетровської області - Пономаренко, Аліна Вадимівна; Ponomarenko, Alina Vadymivna (Дніпровський ДАЕУ, 2021)
Мета дипломної роботи полягала у вивченні та оптимізації технології виробництва та первинної переробки свиней в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Надія» Дніпропетровського району Дніпропетровської області. Meta dyplomnoi roboty poliahala u vyvchenni ta optymizatsii tekhnolohii vyrobnytstva ta pervynnoi pererobky svynei v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Nadiia» Dnipropetrovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti.
Udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva svynyny v tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu "Nadiia" Dnipropetrovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: свинарство; svynarstvo; технології виробництва свинини; tekhnolohii vyrobnytstva svynyny; первинна переробка свиней; pervynna pererobka svynei