Удосконалення технологічних прийомів вирощування мікрозелені в умовах приватного підприємства «Маїс» П’ятихатського району Дніпропетровської області - Чернецька, Євгенія Петрівна; Chernetska, Yevheniia Petrivna (Дніпровський державний аграрно–економічний університет, 2023)
Вирощуючи мікрозелень людина зможете забезпечувати себе свіжими паростками будь якої пори року. Додаючи лише невелику кількість паростків до салату або іншої страви, можна забезпечити незвичайний приємний смак смак, а також ще додаткову користь. Крім того зараз мікрозелень стала дуже популярною на території всього світу, а вирощування її це досить прибутковий та популярний бізнес у багатьох країнах. Мікрогнін є справжнім сучасним суперфудом. У якості мікрозелені можна вирощувати майже всі культури. Vyroshchuiuchy mikrozelen liudyna zmozhete zabezpechuvaty sebe svizhymy parostkamy bud yakoi pory roku. Dodaiuchy lyshe nevelyku kilkist parostkiv do salatu abo inshoi stravy, mozhna zabezpechyty nezvychainyi pryiemnyi smak smak, a takozh shche dodatkovu koryst. Krim toho zaraz mikrozelen stala duzhe populiarnoiu na terytorii vsoho svitu, a vyroshchuvannia yii tse dosyt prybutkovyi ta populiarnyi biznes u bahatokh krainakh. Mikrohnin ye spravzhnim suchasnym superfudom. U yakosti mikrozeleni mozhna vyroshchuvaty maizhe vsi kultury.
Udoskonalennia tekhnolohichnykh pryiomiv vyroshchuvannia mikrozeleni v umovakh pryvatnoho pidpryiemstva «Mais» Piatykhatskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: мікрозелень; mikrozelen; корисні властивості; korysni vlastyvosti; технологія вирощування; tekhnolohiia vyroshchuvannia; здорове харчування; zdorove kharchuvannia; екологічна безпека; ekolohichna bezpeka