М’ясна продуктивність коропа за використання в раціонах годівлі нетрадиційних джерел протеїну - Поротікова, Інна Ігорівна; Porotikova, I.; Porotikova, I. I.; Porotikova, Inna; Porotikova, Inna Igorivna (Дніпровський ДАЕУ, 2022)
Наведено науково-господарський дослід з вивчення ефективності використання каниги в раціонах коропових риб в умовах приватного акціонерного товариства «Петриківський рибгосп» Петриківського району Дніпропетровської області. A scientific and economic experiment on the effectiveness of the use of kaniga in the rations of carp fish in the conditions of the private joint-stock company "Petrykivsky fish farm" of Petrykivsky district of Dnipropetrovsk region is presented.
Meat productivity of carp using non-traditional protein sources in feeding diets
Keywords: книга; book; коропи; carp; м’ясна продуктивність; meat productivity