Реакція гібридів кукурудзи цукрової та розлусної на внесення гербіцидів - Заверталюк, Олександр Володимирович; Zavertalyuk, Oleksandr (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2011)
Встановлено вплив хімічних засобів захисту посівів від бур’янів на ростові процеси, формування листкового апарату і врожайності качанів кукурудзи цукрової та зерна розлусної. The effect of chemical weed control on growth has been established processes, the formation of the leaf apparatus and the yield of corn cobs sugar and leaching grains.
Reaction of hybrids of sugar and flax corn to herbicides
Keywords: гербіциди; herbicides; кукурудза; corn; урожайність; yield; ефективність; efficiency