Продуктивні та відтворювальні якості корів різних типів конституції у товаристві з обмеженою відповідальністю «Молочно-виробничий комплекс «Єкатеринославський» Дніпровського району Дніпропетровської області - Черненко, Олександр Олександрович; Chernenko, Oleksandr Oleksandrovych (Дніпровський ДАЕУ, 2024)
В результаті проведення досліджень було вивчено вплив конституції корів на їх продуктивні та відтворювальні якості в умовах МВК «Єкатеринославський». Кращими продуктивними якостями характеризуються тварини широкотілого типу конституції. V rezultati provedennia doslidzhen bulo vyvcheno vplyv konstytutsii koriv na yikh produktyvni ta vidtvoriuvalni yakosti v umovakh MVK «Iekaterynoslavskyi». Krashchymy produktyvnymy yakostiamy kharakteryzuiutsia tvaryny shyrokotiloho typu konstytutsii.
Produktyvni ta vidtvoriuvalni yakosti koriv riznykh typiv konstytutsii u tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Molochno-vyrobnychyi kompleks «Iekaterynoslavskyi» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: відтворювальна здатність; vidtvoriuvalna zdatnist; конституція; konstytutsiia; надій; nadii; індекси тілобудови; indeksy tilobudovy