Захист саджанців в розсаднику груші від грушевої листкової галиці (dasyneurapuribouch.) та особливості її біології і шкідочинності в північному Степу України - Яновський, Юрій Петрович; Yanovsʹkyy, Yuriy; Бандура (Михайленко), Любов Павлівна; Bandura, Lyubov; Маслікова, Катерина Павлівна; Maslikova, Kateryna; Гричанюк, В.П.; Hrychanyuk, V. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2016)
Грушева листкова галиця (DasyneurapuriBоuch.)є постійним фітофагом в агроценозі плодового розсадника і захист рослин від неї має бути складовою частиною сучасної технології отримання садивного матеріалу. Pear leaf gall (DasyneurapuriBouch.) Is a permanent phytophagous in the agrocenosis of the fruit nursery and the protection of plants from it should be a component part of modern technology for planting material.
Protection of seedlings in a pear nursery from pear leaf gall (dasyneurapuribouch.) And features of its biology and harmfulness in the northern steppe of Ukraine
Keywords: садівництво; gardening; грушева листкова галиця (DasyneurapuriBоuch.); Pear leaf gall (DasyneurapuriBоuch.); препарати; preparations