Organizational and methodological support of financial security monitoring - Vasilieva, Lesia; Васільєва, Леся Миколаївна; Kramarenko, Tetjana; Крамаренко, Тетяна (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2022)
Rozghlianuto orhanizatsiino-metodychne zabezpechennia monitorynhu finansovoi bezpeky. Розглянуто організаційно-методичне забезпечення моніторингу фінансової безпеки.
Організаційно-методичне забезпечення моніторингу фінансової безпеки
Keywords: finansova bezpeka; фінансова безпека; zabezpechennia monitorynhu; забезпечення моніторингу