Державне управління проблеми різноманіття зразків документів про освіту у світі - Радіонова, Тетяна Олександрівна; Radionova, Tetiana (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2019)
У тезах розглянуто та проаналізовано сучасний стан механізмів державного управління щодо проблеми різноманіття зразків документів про освіту у світі. The article considers and analyzes the current state of public administration mechanisms on the problem of diversity of samples of educational documents in the world.
Public administration of the problem of diversity of samples of educational documents in the world
Keywords: документ про освіту; educational document; національна система освіти; national education system; акредитація; accreditation; програма професійної підготовки; training program