Нормативно-правове забезпечення мотивації праці державних службовців в Україні - Шаповал, К.; Shapoval, K. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Сьогодні в Україні державна служба є важливою складовою процесу державотворення. Модернізація державної служби є одним з основних напрямків президентської програми економічних реформ України. Багате суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава - все спрямоване на підвищення ефективності державного управління, що включає розробку нових підходів та методів у системі мотивації державних службовців. Sohodni v Ukraini derzhavna sluzhba ye vazhlyvoiu skladovoiu protsesu derzhavotvorennia. Modernizatsiia derzhavnoi sluzhby ye odnym z osnovnykh napriamkiv prezydentskoi prohramy ekonomichnykh reform Ukrainy. Bahate suspilstvo, konkurentospromozhna ekonomika, efektyvna derzhava - vse spriamovane na pidvyshchennia efektyvnosti derzhavnoho upravlinnia, shcho vkliuchaie rozrobku novykh pidkhodiv ta metodiv u systemi motyvatsii derzhavnykh sluzhbovtsiv.
Normatyvno-pravove zabezpechennia motyvatsii pratsi derzhavnykh sluzhbovtsiv v Ukraini
Keywords: державні службовці; derzhavni sluzhbovtsi; мотивація праці; motyvatsiia pratsi; модернізація державної служби; modernizatsiia derzhavnoi sluzhby