Сommunicative leadership as a key to future specialists’ professional success - Kazakevych, Olena; Казакевич, Олена Ігорівна (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
The article is devoted to the сommunicative leadership as a key to future specialists’ professional success Статтю присвячено комунікативному лідерству, яке є запорукою професійного успіху майбутніх спеціалістів.
Комунікативне лідерство як запорука професійного успіху майбутніх спеціалістів
Keywords: communicative leadership; комунікативне лідерство; communication of a leader; комунікація лідера; professional training; професійна підготовка; future specialist; майбутній спеціаліст