Удосконалення обліку і аналіз інвестиційної діяльності підприємства - Клімова, Наталія Анатоліївна; Klimova, Nataliia (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Об’єкт дослідження є процес організації бухгалтерського обліку і аналізу інвестиційної діяльності підприємства. Мета роботи полягає в дослідженні організації обліку та проведення аналізу інвестиційної діяльності на сільськогосподарському підприємстві. Методи дослідження. Діалектичний метод пізнання, метод наукової абстракції, методи логічного та історичного дослідження, метод систематичного і порівняльного аналізу. Досліджено і узагальнено теоретичні основи організації бухгалтерського обліку та проведення аналізу інвестиційної діяльності сільськогосподарського підприємства Obiekt doslidzhennia ie protses orhanizatsii bukhhalterskoho obliku i analizu investytsiinoi diialnosti pidpryiemstva. Meta roboty poliahaie v doslidzhenni orhanizatsii obliku ta provedennia analizu investytsiinoi diialnosti na silskohospodarskomu pidpryiemstvi. Metody doslidzhennia. Dialektychnyi metod piznannia, metod naukovoi abstraktsii, metody lohichnoho ta istorychnoho doslidzhennia, metod systematychnoho i porivnialnoho analizu. Doslidzheno i uzahalneno teoretychni osnovy orhanizatsii bukhhalterskoho obliku ta provedennia analizu investytsiinoi diialnosti silskohospodarskoho pidpryiemstva
Udoskonalennia obliku i analiz investytsiinoi diialnosti pidpryiemstva
Keywords: інвестиційна діяльність; investment activities; огранізація обліку; accounting organization; ефективність управління; management efficiency; аналіз інвестиційної діяльності; analysis of investment activities