Обґрунтування проекту удосконалення використання виробничих ресурсів господарства в умовах кооперації - Приходько, Ігор Павлович; Prykhodko, Ihor; Коробкін, Є. О.; Korobkin, Ye. O. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2020)
Розглянуто обґрунтування проекту удосконалення використання виробничих ресурсів господарства в умовах кооперації. Rozghlianuto obgruntuvannia proektu udoskonalennia vykorystannia vyrobnychykh resursiv hospodarstva v umovakh kooperatsii.
Substantiation of the project of improvement of use of production resources of an economy in the conditions of cooperation
Keywords: проєкт; project; виробничі ресурси; production resources; господарство; economy; кооперація; cooperation