Інноваційні форми організації аграрних підприємств як елемент ресурсного забезпечення їх сталого розвитку - Юрченко, Сергій Васильович; Yurchenko, Serhii (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2020)
Розглянуті інноваційні форми організації аграрних підприємств як елемент ресурсного забезпечення їх сталого розвитку. Rozghlianuti innovatsiini formy orhanizatsii ahrarnykh pidpryiemstv yak element resursnoho zabezpechennia yikh staloho rozvytku.
Innovative forms of organization of agricultural enterprises as an element of resource provision of their sustainable development
Keywords: аграрні підприємства; ahrarni pidpryiemstva; інноваційні форми організації; innovatsiini formy orhanizatsii; сталий розвиток; stalyi rozvytok